Contact: 06 45 688 443
Maandag tot vrijdag - 09:00 - 18:00

Zo is het gegaan ..

 

 
Ik ben trouwens Hanneke Develing, oprichter van zowel Mooi! stijl en Mooi! stijlopleidingen.
 
Een aantal jaren geleden stond ik dus nog voor de klas toen ik merkte dat op de een of andere manier dit niet langer meer bij mij paste. Ik kreeg geen energie meer van mijn werk, ik ging er met tegenzin naartoe om er vervolgens doodmoe van thuis te komen.

Het ging zelfs zo ver dat ik op zondagmiddag al buikpijn had omdat ik op maandagochtend weer moest!
 
Niet alleen thuis had ik hier last van, maar ook op mijn werk was ik geïrriteerd en had ik geen zin in nieuwe dingen.
Het klinkt misschien wat melodramatisch, maar ik zie om mij heen dat veel vrouwen hiermee worstelen. Zo'n leeftijd waarop je bij jezelf denkt: Is dit het dan? 
 
Ik was het er in ieder geval over eens dat ik dit niet wilde. 
 
Tijdens mijn zoektocht naar wat ik dan wel zou willen, heb ik een aantal dingen uitgeprobeerd. Misschien herken je het wel, dat getwijfel over een cariere switch. Je solliciteerd op functies waar je eigenlijk niet bevoegd voor bent, maar een kat in het nauw maakt vreemde sprongen niet waar?
Dat gebeurde mij dus ook .. maar het was het allemaal niet!

Wat ik al WEL wist is dat ik graag met vrouwen wou werken. 
Zo had ik mijn onzekerheden die ik ook veel terug zag bij andere vrouwen om mij heen. Ik had zelf mooie stappen gezet in het ontwikkelen van mijn eigen zelfbeeld en het raakte me als ik zag dat andere vrouwen met diezelfde dingen worstelde.

Dus daar wilde ik iets mee.
Vrouwen zoals mij een stap verder helpen.
 
Ik wist nog steeds niet precies wat ik wilde gaan doen tot ik op een dag een kleuradvies kreeg. 
Ik had al wel eens een kleuradvies gekregen, maar dit was naar mijn idee één grote bummer .. De sessie duurde destijds ook erg lang en het was ontzettend taai en saai. Er klopte niks van voor mijn gevoel, en het heeft ook niet echt bijgedragen aan mijn zelfvertrouwen .. Ik ging met een advies naar huis waar ik mezelf niet lekker bij voelde.
 
Toen ik op een dag in de stad langs een nieuwe kledingwinkel liep. In de etalage hing een briefje dat ze ook gepersonaliseerde kleuradviezen gaven. Ik ben naar binnengestapt met de vraag of ze eens naar mijn kleuradvies wilde kijken (die ik dus eerder had gekregen). De dames in de winkel vonden dit prima en diezelfde dag ben ik nog terug gegaan om mijn kleuradvies door te nemen.
 
Je voelt hem al aankomen .. Het advies klopte van geen kant!
De vrouw in de winkel nam de tijd voor me en samen hebben we een passend kleuradvies gemaakt. Deze ervaring gaf mij zoveel positieve energie en zelfvertrouwen dat ik de winkel uitliep en dacht: "Dit is het! Op deze manier wil ik andere vrouwen ook helpen!"
 
Thuis ben ik gelijk achter mijn computer gekropen om te googlen hoe ik mezelf kon omscholen tot kledingcoach. Ik vond een handjevol opleidingen waaruit ik kon kiezen. Ik heb de opleiding gekozen waarbij ik me goed voelde. 
 
Zo ben ik begonnen als kledingcoach.
 
Na een paar jaar in het vak begon ook mijn passie voor onderwijs weer te kriebelen.
Ik vond het heel bijzonder om vrouwen te kunnen helpen en te motiveren in hun zelfbeeld, maar hoe mooi zou dat zijn om dat gezamenlijk te doen?
 
En zo is Mooi! stijlopleidingen geboren! 
 
Inmiddels heb ik al meer dan 75 vrouwen kunnen opleiden tot kledingcoach. Het leuke is dat iedereen in de opleiding de opgedane kennis anders gaat gebruiken. Sommige dames gaan verder als kledingcoach, en andere dames gebruiken het in hun expertise als therapeut of winkel eigenaar.
 
Ik vind het nog steeds erg bijzonder dat ik kan bijdragen aan al deze power vrouwen! 
 
 
Zo is het gegaan ..

Mooi!

Groeneweg 4
7311 DC Apeldoorn

Let op: niet alle opleidingen worden op bovenstaand adres gehouden, kijk bij een specifieke opleiding op welke locatie deze gehouden wordt.

Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!

Brochure downloaden - Welke opleiding past het best bij mij?

Wil je ontdekken welke opleiding bij jou past en informatie over wanneer welke opleiding start, vul dan je naam en e-mailadres in en ik stuur je de opleidingenbrochure op per e-mail.
Powered By Raket