Contact: 06 45 688 443
Maandag tot vrijdag - 09:00 - 18:00

Een verhaal over een klant.

Het verhaal van deze klant blijft mij al bijzonder lang bij. Toen ze een afspraak maakte voor kleur- en stijladvies met aanvullend 2 uur personal shoppen zag ik dat ze me al een poosje stilletjes op Facebook volgde. Voorbereidend op een advies heb ik altijd mailcontact met een klant en daarin was ze wat terug houdend en liet zij nog niet zoveel los over zichzelf.
 

Wie ben jij?

Pas toen de dag van het advies daar was, we samen rustig aan de koffie zaten en ik haar een heleboel vragen stelde durfde ze zichzelf te laten zien. Ze vertelde me hoe ze zichzelf ziet, hoe haar man haar zou omschrijven en hoe haar dagelijks leven er uit ziet. Bij de vraag: wat vind je mooi aan jezelf, aarzelde ze. Ze vertelde me dat ze een moeilijke opvoeding heeft gehad, een moeizame relatie met haar moeder. Dat ze nooit complimentjes heeft gekregen, nooit bevestiging in haar vrouwzijn. Dit in combinatie met een heel religieuze opvoeding waarin het niet goed was aandacht aan je uiterlijk te besteden, maakte dat ze een heel laag zelfbeeld had. Op een hele mooie en sterke manier vertelde ze over de therapie die ze volgde waarin ze bezig was zich los te maken van haar opvoeding, achtergrond en ouders. Terwijl ze dit vertelde begon ik ook steeds meer te begrijpen waarom ik er was. Door haar opvoeding en achtergrond had ze geen idee wat haar leuk stond, wat haar mooie punten waren, hoe ze haar schoonheid kon laten zien op een positieve manier zonder schaamte.

 

Nieuwe "ik"

Samen zijn we gaan kijken naar haar bodybalans punten. Ik kon haar laten zien hoe mooi recht haar schouders waren, en hoe mooi haar lange slanke benen. Ook liet ik haar zien hoe ze iets meer volume kon creëren rond haar heupen waardoor haar lichaam meer in balans kwam. Ik liet haar zien welke kleuren haar lieten stralen, rood stond haar prachtig. Samen kozen we ervoor om al het zwart en donkerblauw uit haar kast te halen. Dit waren de kleuren uit haar verleden wat ze heel bewust achter zich wilde laten. Ze was al zover gekomen in dat proces en dit was echt de laatste stap. Als een soort vlinder dat uit een pop kruipt en ontdekt hoe mooi haar vleugels haar zijn! En dat ging gepaard met een lach en een traan. Maar zo mooi en zo natuurlijk.
 
Na het advies zijn we samen op stap gegaan om haar kast aan te vullen met nieuwe items die pasten bij haar nieuwe 'ik'. Een mooi rood leren jasje, een broek met uitlopende pijpen, stoere shirts, sprekende kleuren en mooie laarsjes. Het was een feest om haar gezicht te zien als ze weer met een setje uit de paskamers kwam.
 

Voldaan

De dag dag vloog voorbij en tegen de tijd dat we afscheid namen, voelde het vreemd om afscheid te nemen. Ik had haar zo goed leren kennen in die paar uur die we samen doorgebracht hadden. Maar wat was ik voldaan! In een paar uur was deze klant zo veranderd! En niet alleen uiterlijk. Ook vanbinnen was er iets gebeurt omdat ze had gezien hoe mooi ze was! Hoe mooi haar ogen uitkomen als ze rood draagt, hoe mooi haar benen zijn in die broek, hoe elegant maar tegelijk stoer ze kan zijn in haar nieuwe stijl. 
 
Lijkt dit vak jou ook wat? Vraag dan onze opleidings brochure aan en kom alles te weten over de opleidingen.
 
 
Een verhaal over een klant.

Mooi!

Groeneweg 4
7311 DC Apeldoorn

Let op: niet alle opleidingen worden op bovenstaand adres gehouden, kijk bij een specifieke opleiding op welke locatie deze gehouden wordt.

Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!

Brochure downloaden - Welke opleiding past het best bij mij?

Wil je ontdekken welke opleiding bij jou past en informatie over wanneer welke opleiding start, vul dan je naam en e-mailadres in en ik stuur je de opleidingenbrochure op per e-mail.
Powered By Raket