Contact: 06 45 688 443
Maandag tot vrijdag - 09:00 - 18:00

Kennis maken met de opleidingen

DatumMaandag 10 april
van 20.00 - 21.30 uur  
Locatie    
Volgt
 

Hou jij van kleding? Zie jij vaak wat er 'klopt' bij iemand? Of nog vaker....wat er niet 'klopt'? Help jij mensen graag een stapje verder in hun ontwikkeling of zelfbeeld? Hou jij ervan om mensen een positief gevoel te geven?  Dan is een van de opleidingen waarschijnlijk wat voor jou. Maar je wilt natuurlijk eerst meer weten over wat je gaat leren, wat je er mee kan als je klaar bent en alle andere praktische zaken.
Daarom deze kennismakingsavond!

 

Wat gaan we doen?

Doen ja, want we gaan deze avond direct aan de slag! Je gaat een stukje uit de opleiding Kleur- en Stijladvies (kledingcoach) beleven zodat je een idee krijgt van hoe de opleiding in elkaar steekt.
 

Maken we ook nog kennis?

Natuurlijk maken we eerst kennis. Ik vertel mijn verhaal en mijn ideaal achter deze opleiding. Je hoort waar ik vandaan kom en waar ik naartoe wil. En waar ik jou mee naartoe wil nemen. Daarnaast is er ook heel veel ruimte voor vragen die jij hebt over de opleiding.
 

Wat kost het?

Er zitten geen kosten verbonden aan het bijwonen van de kennismakingsavond. De kosten van de opleidingen zelf zijn te vinden op de pagina's van de verschillende opleidingen.
 

Hoe kan ik me aanmelden voor deze dag?

Heb je interesse om deze avond bij te wonen, meld je dan via deze link aan bij Eventbrite.
 

Kan ik een vriendin meenemen?

Als je vriendinnen hebt die wellicht ook geïnteresseerd zijn in het doen van deze opleiding, laat hen zich dan ook aanmelden via Eventbrite. Misschien zijn er wel vrouwen in je omgeving van wie je het eigenlijk niet weet dat werken als kledingcoach misschien wel hun droom is. Deel dit evenement via social media en breng hen ook op de hoogte van deze kans op een kennismaking met de opleidingen Kleur- en Stijladvies.

Zie ik je 10 april? Tot dan!
Groet, Hanneke
 
Aanmelden

 

P.S.: Wil je op de hoogte blijven van opleidingen in de toekomt, meld je dan hier aan

Kennis maken met de opleidingen

Mooi!

Groeneweg 4
7311 DC Apeldoorn

Let op: niet alle opleidingen worden op bovenstaand adres gehouden, kijk bij een specifieke opleiding op welke locatie deze gehouden wordt.

Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!

Brochure downloaden - Welke opleiding past het best bij mij?

Wil je ontdekken welke opleiding bij jou past en informatie over wanneer welke opleiding start, vul dan je naam en e-mailadres in en ik stuur je de opleidingenbrochure op per e-mail.
Powered By Raket