Contact: 06 45 688 443
Maandag tot vrijdag - 09:00 - 18:00

Gratis kennismakingsdag

Datumzaterdag 11 februari van 13:00 tot 15:00 uur  
Locatie    Apeldoorn, exacte locatie volgt nog  
 
 

Wat gaan we doen?

Doen ja, want we gaan deze middag direct aan de slag! Je gaat een stukje uit de opleiding Kleur- en Stijladvies (kledingcoach) beleven zodat je een idee krijgt van hoe de opleiding in elkaar steekt.
 

Maken we ook nog kennis?

Natuurlijk maken we eerst kennis. Ik vertel mijn verhaal en mijn ideaal achter deze opleiding. Je hoort waar ik vandaan kom en waar ik naartoe wil. En waar ik jou mee naartoe wil nemen. Daarnaast is er ook heel veel ruimte voor vragen die jij hebt over de opleiding.
 

Wat kost het?

Er zitten geen kosten verbonden aan het bijwonen van de kennismakingsdag. De kosten van de opleidingen zelf zijn te vinden op de pagina's van de verschillende opleidingen.
 

Hoe kan ik me aanmelden voor deze dag?

Heb je interesse om deze middag bij te wonen, vul dan onderstaand formulier in zodat ik me kan voorbereiden op het aantal mensen dat ik kan verwachten.
 

Kan ik een vriendin meenemen?

Als je vriendinnen hebt die wellicht ook geïnteresseerd zijn in het doen van deze opleiding, laat hen dan ook dit formulier invullen. Misschien zijn er wel vrouwen in je omgeving van wie je het eigenlijk niet weet dat werken als kledingcoach misschien wel hun droom is. Deel deze pagina via social media en breng hen ook op de hoogte van deze kans op een kennismaking met de opleidingen Kleur- en Stijladvies.


Zie ik je 11 februari? Tot dan!
Groet, Hanneke
 

Ja, ik kom op deze gratis kennismakingsdag en dit zijn mijn gegevens:
Gratis kennismakingsdag

Mooi!

Groeneweg 4
7311 DC Apeldoorn

Let op: niet alle opleidingen worden op bovenstaand adres gehouden, kijk bij een specifieke opleiding op welke locatie deze gehouden wordt.

Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!

Brochure downloaden - Welke opleiding past het best bij mij?

Wil je ontdekken welke opleiding bij jou past en informatie over wanneer welke opleiding start, vul dan je naam en e-mailadres in en ik stuur je de opleidingenbrochure op per e-mail.
Powered By Raket