Contact: 06 45 688 443
Maandag tot vrijdag - 09:00 - 18:00

Mijn eerste kleuradvies

Mijn eerste kleuradvies afspraak herinner ik me als de dag van gisteren. Ik ging op de fiets, het was vlakbij en ik was echt zoooo zenuwachtig! De afspraak duurde veel langer dan de geplande 2 uur wat voelde als een eeuwigheid. Maar ondanks mijn zenuwen en gestuntel - was tot mijn verbazing - deze vrouw aan het eind van mijn advies zo blij! Dat deed me goed, ik kon het dus toch wel een beetje. De eerste paar afspraken heb ik steeds moeten zeggen tegen mezelf: 'Jij bent de professional, jij weet het, jij kunt het!'.  
 
Mocht jij twijfelen of jij dit kunt, dan hoop ik dat mijn verhaal je aanmoedigd om dit te gaan doen, of andere dingen in je leven waar je misschien tegen op ziet.

Een eerste stap in de goede richting heb je al gezet: je bent informatie gaan zoeken over je droombaan. Vraag daarom nu ook de gratis brochure aan van Mooi Stijlacademie met daarin alle informatie over de verschillende opleidingen. Dan ben je alweer een stapje verder.
Mijn eerste kleuradvies

Mooi!

Groeneweg 4
7311 DC Apeldoorn

Let op: niet alle opleidingen worden op bovenstaand adres gehouden, kijk bij een specifieke opleiding op welke locatie deze gehouden wordt.

Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!

Brochure downloaden - Welke opleiding past het best bij mij?

Wil je ontdekken welke opleiding bij jou past en informatie over wanneer welke opleiding start, vul dan je naam en e-mailadres in en ik stuur je de opleidingenbrochure op per e-mail.
Powered By Raket