Contact: 06 111 27 881
Maandag tot vrijdag - 09:00 - 18:00

7 redenen om je opleiding bij Mooi Stijlopleidingen te volgen

1. Positieve benadering

Je leert om niet alleen te kijken naar welke kleuren of kleren iemand niet staan, maar juist naar hoe het anders of wel kan.

2. Leren in een groep

Je leer niet alleen van een docent, maar ook van elkaar. Door ieders unieke kijk op een onderwerp is het leerresultaat optimaal.

3. Advisering op basis van persoonlijkheid

Je leert een advies niet alleen te baseren op uiterlijke kenmerken, maar ook op een stuk persoonlijkheid. Wat communiceer je met kleding en kleur en hoe zet je dit in voor jouw klanten? Zo leer je begrijpen waarom bepaalde kleding prettig is en wat het met een eerste indruk doet.

4. Startklaar voor de praktijk

Naast het vakinhoudelijke leer je ook hoe je straks een eigen bedrijf gaat vormgeven: hoe je een doelgroep bepaald, hoe je jezelf presenteert, hoe je je eigen pitch maakt, wat er belangrijk is aan het opbouwen van een klantenkring en je leert netwerken. Zo hoef je dit niet zelf uit te zoeken en kun je na de opleiding meteen aan de slag.

5. Samen sterk

Na je opleiding wordt je (als je dat wilt natuurlijk) onderdeel van een netwerk, kosteloos. Hier kun je sparren met collega's, 'moeilijke gevallen' nog eens in de groep gooien en er is gelegenheid tot nascholing. Zo sta je er als zelfstandige nooit helemaal alleen voor.

 

6. Echte cases

Je leert dit vak door veel te oefenen. Er wordt voor modellen gezorgd die je niet van te voren kent, net als in het echt. Dit bereidt je nog beter voor op het echte werk.

7. Persoonlijke groeispurt

Aan de start van de opleiding kijk je waar je nu staat, wat je valkuilen zijn en waarin je kunt groeien. Regelmatig vinden er evaluaties plaats waarin je je groei zult ontdekken op gebied van communicatieve vaardigheden, jouw innerlijk en uiterlijk.
 
7 redenen om je opleiding bij Mooi Stijlopleidingen te volgen

Mooi!

Vijgendam 48
3901SL Veenendaal

Let op: niet alle opleidingen worden op bovenstaand adres gehouden, kijk bij een specifieke opleiding op welke locatie deze gehouden wordt.

Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!

Brochure downloaden - Welke opleiding past het best bij mij?

Wil je ontdekken welke opleiding bij jou past en informatie over wanneer welke opleiding start, vul dan je naam en e-mailadres in en ik stuur je de opleidingenbrochure op per e-mail.
Powered By Raket