Contact: 06 45 688 443
Maandag tot vrijdag - 09:00 - 18:00

Brochure aanvraag

Hoi!
 
Wat leuk dat je interesse hebt in de opleidingen die ik geef en dat je de brochure daarover wilt lezen. Op deze pagina vind je de mogelijkheid om die brochure aan te vragen.
 
 
De kans is groot dat je nog helemaal niet bezig was met bewust te zoeken naar een opleiding tot kledingcoach/personal shopper, maar dat je er wel eens over nagedacht hebt "iets anders te gaan doen" of misschien zelfs al over "iets met kleding te gaan doen". En toen je mijn advertentie voorbij zag komen, had je toch een soort van klik. Zal ik je eens wat vertellen: je hebt de allereerste stap in die wens van een verandering nu al gezet, door te klikken op die advertentie en je te gaan oriënteren op wat mogelijk is. Yes!
 
Alles wat je aandacht geeft groeit, ga dus bezig met jouw wens voor die verandering, dan zul je zien dat je stappen gaat maken. Ik hoop dat het lezen van mijn brochure, mijn verhaal en mijn ervaringen jou kunnen helpen om deze stappen te zetten. En dan bedoel ik niet dat je volgende stap het inschrijven voor mijn opleiding moet zijn. Ik hoop dat mijn verhaal je inspireerd om op zoek te gaan naar dat wat écht bij je past en dat je daar dan werk van maakt.
 
Wil je mijn brochure te ontvangen? Gebruik dan de button hieronder om de aanvraag te doen zodat ik de brochure naar je kan versturen.
 
 
Ik wens je veel succes met alle stappen die je nog gaat maken om te gaan doen wat bij jou past.
 
Hartelijke groet,
Hanneke
Brochure aanvraag

Mooi!

Groeneweg 4
7311 DC Apeldoorn

Let op: niet alle opleidingen worden op bovenstaand adres gehouden, kijk bij een specifieke opleiding op welke locatie deze gehouden wordt.

Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!

Brochure downloaden - Welke opleiding past het best bij mij?

Wil je ontdekken welke opleiding bij jou past en informatie over wanneer welke opleiding start, vul dan je naam en e-mailadres in en ik stuur je de opleidingenbrochure op per e-mail.
Powered By Raket