Contact: 06 45 688 443
Maandag tot vrijdag - 09:00 - 18:00

Aanvraag inhoudsopgave

Hoi,

Wat leuk dat je serieuze interesse hebt in de opleiding die ik aanbiedt en benieuwd bent naar de inhoudsopgave van de cursusmap. Het is echt al een exclusief kijkje in de opleiding. Ik deel deze inhoudsopgave niet vrij op internet, maar alleen met de mensen die echt interesse hebben in mijn opleiding en daarop de inhoudsopgave aanvragen via deze pagina.
 
Door deze inhoudsopgave krijg je alvast een beter beeld van welke onderwerpen we tijdens de opleiding tot kledingcoach/personal shopper gaan behandelen. Zeker als je al bezig bent met het vergelijken van verschillende opleidingen is dit dus een waardevol document die je kan helpen in de keuze voor een opleiding.
 
Ik heb mijn opleiding met zorg samengesteld en gebaseerd op mijn ervaringen als kledingcoach/personal shopper. Dit betekend dat er niet enkel en alleen lesgegeven wordt in kleur en stijl, maar óók in hoe je een bedrijf start en hoe je jezelf presenteert. Deze combinatie maakt mijn opleiding uniek en één die je klaarstoomt om als zelfstandig kledingcoach/personal shopper te gaan werken. Je zult dus ook deze onderwerpen treffen in de inhoudsopgave.
 
Onderstaande knop kun je gebruiken om de inhoudsopgave aan te vragen. Als je je e-mailadres achterlaat, stuur ik je het document zo snel mogelijk naar je toe.
 
ik ontvang graag de inhoudsopgave van de cursusmap
 
Hartelijke groet,
Hanneke
Aanvraag inhoudsopgave
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!

Brochure downloaden - Welke opleiding past het best bij mij?

Wil je ontdekken welke opleiding bij jou past en informatie over wanneer welke opleiding start, vul dan je naam en e-mailadres in en ik stuur je de opleidingenbrochure op per e-mail.
Powered By Raket